VINCO

Vinco Innovation AS Norveška

Mi smo tvrtka sa sjedištem u Norveškoj specijalizirana za pružanje inovacijskih usluga.
Mi smo stručnjaci za inovacije posvećeni pomoći tvrtkama da ostvare svoje ambicije za rast kroz inovativna rješenja. Naš tim raznolikih i iskusnih stručnjaka predan je pružanju usluga iznimne kvalitete kroz razvoj inovacija i strategije održivosti, implementaciju inovacijske kulture i procesa, komercijalizaciju tehnologije, usmjeravanje financiranja i slično.

Mi smo agilni tim različitih pojedinaca sa stvarnim i vrijednim iskustvom u inovacijama koje se proteže od stvaranja do sudjelovanja u cijelom inovacijskom ekosustavu.

Imamo iskustva s komercijalizacijom inovacija, dovođenjem novih tehnologija na tržište, strategijom financiranja i transformacijom kulture u organizacijama, među ostalim. Naši su članovi kultivirali svoje znanje radeći u nekim od najvećih organizacija, kao i blisko povezani s malim startupima, usmjeravajući ih prema uspjehu.

Ne samo da koristimo najrelevantniju teoriju i najbolju praksu kako bismo vam pomogli da uspijete, već smo uložili svoje srce da vam pomognemo ostvariti dugoročnu viziju vaše tvrtke.

Što mi radimo

Misija i vrijednosti

Misija, vrijednosti i stručnost

Izjave o misiji, vrijednostima i stručnosti koju posjedujemo
VINCO

VINCO AS Norveška u brojevima

Broj projekata, usluga i radionica.
20
Radionica
7
Projekata
690
Učenika
VINCO

Pomažemo vam poboljšati pokretače inovacija.